Villas del Mar

Verhuur - Verkoop - Sleutelbeheer - Interieur Design
Neem contact met ons op

OPLEIDING

 

Voor mij was het al snel duidelijk dat ik een vrije artistieke opleiding zou gaan studeren op het Phiko in Hasselt, België.

Na alsook een creatieve studentenloopbaan in Sint-Lucas te Antwerpen hebben afgerond, voelde ik de drang om zelf op eigen benen te staan.

Ik ben opgeleid om zelfstandig concepten te ontwikkelen, te innoveren en creatief te werken vanuit mijn persoonlijke visie.

Met een gezonde dosis perfectionisme, creativiteit en gevoel voor stijl bezit ik over de juiste factoren om uw interieur te (re)stylen.

 

RENOVATIE

Ik wil een kwalitatief en uniek totaalplaatje aanbieden aan mijn klanten, daarom werk ik samen met professionele aannemers om grotere projecten uit te voeren.

Kwaliteit afleveren die bij het ontwerpproces wordt bedacht, staat bij mijn voorop.

Wat doet een interieurstylist?

Ik adviseer in stijl, kleur, meubilair en accessoires.Ik combineer nieuwe maar met alsook bestaande producten ga ik aan de slag om een harmonieus interieur te creëren.

VOORONTWERP/MOODBOARDS

Daarna ga ik over naar een invulling van uw ruimte met creatieve voorontwerpen zoals ik die interpreteer en stel ik deze aan u voor aan de hand van een grondplan, moodboards, een schets om de ruimtelijke compositie te kunnen begrijpen en aanvoelen. We bespreken en herwerken de ideeën tot ik het juiste sfeer voor u heb ontwikkeld.

ONTMOETING

Ik voer graag een verkennend gesprek met u ter plaatse. Samen toetsen we af wat uw verwachtingen en wensen zijn en stel ik mezelf en mijn visie aan u voor. Hoe kan ik een innovatieve en creatieve wind in uw interieur betekenen? E.M